vrijdag 23 oktober 2009

Deze layout heb ik gemaakt voor het Joan Gevaert Forum wedstrijd 7
Dit is de blog candy die ik heb gewonnen op Ria's blog Unlimited Scrapping.Sorry voor het zo laat plaatsen van de foto.
Dit is onze kat Droppie die we helaas hebben moeten laten inslapen,nadat hij 17 jaar bij ons is geweest. Deze layout heb ik gemaakt voor wedstrijd 8 op het Joan Gevaert forum en heb hier de eerste prijs mee gewonnen.
En dit is ons nieuwe nu nog huisgenootje van morgen 17 weken oud Inez.(met dank aan Ineke voor de foto).Ze is in Spanje gevonden samen met haar broertje op straat gevonden toen ze 6 weken oud waren.Nu zaterdag is ze 4 weken in Nederland.We hebben haar geadopteerd via SOS-strays.Het is een Spaanse mastin- mix en wat we van iedereen horen wordt ze nog iets groter dan Bodie.Het is een hel relaxte pup, en luistert ook al aardig.Nick gaat er mee naar puppycursus omdat het voor mij toch te zwaar wordt om een uur gebukt te lopen. En naar mij luistert ze toch ook beter.:)
En voor diegene die het nog niet weten.Als het goed is wordt ik 29 december geopereerd aan een hernia.Bij deze zijn jullie weer helemaal op de hoogte.
Zal proberen mijn blog beter bij te houden, maar ik beloof niks.
groetjes Gerjon
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

Ria zei

Ah die Inez is wel een snoepie hoor!! Vrijdag zie ik haar in het echie ;)
Je lootjes zijn weer leuk geworden, en dan ook nog ermee winnen...top toch!!
Ik hoop trouwens dat je echt wat kunt met je blogcandy ;) maar dat zal vast wel :D

Hetty zei

Wat een leuk l.o. en natuurlijk gefeliciteerd ermee en wat is Inez een scheetje veel plezier ermee. Je hebt een mooie Candy gewonnen super hoor

Anneli zei

Heeee Gerjon, leuke Lo's hoor! Logisch dat je met die van jullie poes een prijs hebt gewonnen..volgens mij zat daar heel veel werk in. En jullie pup is een dotje hoor! Heel veel plezier met haar! Ik zie je komend weekend!

Groetjes Anneli