maandag 31 december 2012

De laatste 2 objectjes van het oude jaar.

Hier nog meegedaan  met dag 2 en dag 4 van de countdown bij de Craftorij en die wil ik nog even showen voor het nieuwe jaar.De lucifersdoos was een uitdaging van Wini.

En de kaart was de uitdaging van Joan op dag 2 werken met embossingpoeder en distress stains en een grote bloemenstempel.
En de verrassing van vandaag voor mij is dat ik een hele mooie prijs heb gewonnen.Iedere keer als je meedeed werd er ook een lootje in een pot gedaan en vandaag werden de prijzen getrokken. En heb de hoofdprijs een workshop en mag nog kiezen ook van Marleen of van Joan bij de Craftorij.Maar daar ga ik nog even over nadenken.dank je Lia en crew voor deze leuke en inspirerende countdown.
Iedereen nogmaals een gelukkig nieuwjaar en kijk uit met vuurwerk.Groetjes Gerjon

donderdag 27 december 2012

Verbouw je kerstbal

Weer meegedaan met de countdown van de Craftorij.
Ditmaal was de uitdaging van Miranda, haal een kerstbal uit je boom en doe er iets mee maakt niet uit wat.
Think out of  the box.En dit is de mijne.Weet de foto is niet super maar op de 1 of andere manier lukt het niet.Ga het vanmiddag nog een keer proberen als het licht is, hoop ik.
De basis was een paarse glitterbal.Heb gesso, viva decor inka gold,viva decor metaalverf,stazon,stempels, transparant,glossy accents,kurk,scrappersflos, bedel,kant, en tillandsia gebruikt.dinsdag 25 december 2012

Fijne feestdagen.

Ook wil ik vanaf deze plek iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2013 toewensen.
En dat iedereen zijn wensen voor het nieuwe jaar maar uit mogen komen.
Groetjes Gerjon

Oneindige kalender

Hier mijn oneindige kalender die ik heb gemaakt aan de hand van een uitdaging op het forum van de Craftorij.Aftellen tot nieuwjaar.
De Tutorial heeft Rianne gemaakt en dit is mijn uitwerking.Heb er zelf nog een bakje achter gemaakt zodat ik er ook wat papier en een pen in kwijt kan.Het papier is van Simple stories.

zondag 9 december 2012

Canvas met verrassingspakket van De Craftorij in Ede

 Hier dan het canvas wat ik gemaakt heb in het pakket zat het canvas,porseleinen poppetje,knoop,flesje  
 en de hanger( papier en een draaiknop, dit heb ik niet gebruikt).Heb het canvas bewerkt met gesso, bestempeld met de klokken en swirls toen met moddelierpasta en een mask (zie rechst bovenin en links onderin) ballon gestempeld met een tim holtz stempel en uitgeknipt en bewerkt met stickels, papier gedistressed (papier uit Tim Holtz blok). TH Klok uitgestansd uit chipboard eerst beplakt met papier en toen met distresd stickels bewerkt, doily uitgestansd en met distresd embossingpoeder bewerkt, roosje gemaakt met mal en die bewerkt met stickels, TH stans tak met vogeltje bewerkt met crakel verf en stickels,
Kant aanelkaar geborduurd en zipper erop van Prima, kralen van de kringloop met scrappersflos,rose bloemetjes geponst en geembossed met set ponsen, flesje gevuld met oude glitter, alles opgeplakt met Tacky Glue en bewerkt met stickles.Blogberichtjes vind ik altijd leuk.