donderdag 11 augustus 2016

Stamp with US on Thursday

Daar zijn we weer in verband met drukte en vakantie. Hier weer onze kleurenchallenge.
de kleuren van deze keer heb ik uitgekozen. We hebben er ook een preorder challenge van gemaakt door spullen te gebruiken die voor onze klanten nog niet allemaal te koop zijn.Heb dit keer gekozen voor een home deco, je kan er natuurlijk ook een hele boom mee vullen of er een heel zomerdorp mee maken. Of een strandhuisje, wat ik ook nog steeds van plan ben. Vind het zo leuk dat ik jullie al wat kan laten zien met de nieuwe spulletjes.

Heb er nu een soort van bloemenhuisje mee gemaakt. 
(de achterkant)

Heb gebruik gemaakt van de preorder die wij als demonstrators kunnen doen voor de nieuwe najaars/kerstcatalogus. heb de volgende materialen gebruikt. De stempelset heet:Sweet Home en de stanzen Sweet home thinlits. daar stans je het huisje twee keer mee uit en die plak je aan elkaar. Toen de streepjes stempel gebruikt om de streepjes op het Crumb Cake cardstock te stempelen met Crumb Cake. de dakpannen uitgestans uit Wild Wasabi cardstock met de stans die ook bij de Sweet home stanzenset zit en de deur ook. Bij de set zitten verschillende stijlen deuren en ramen.
(de voorkant)
De vlaggetjes gestempeld met Daffodil Delight op whisper white cardstock en ook uitgestanst met een stans uit de Sweet Home stanzenset. En de bloemen gestempeld met de Jar of Love stempels en daarna uitgestanst met de Everyday jars framelits die in de huidige catalogus als bundle verkocht worden. de bloemen heb ik gestempeld met Melon Mambo en de eerste keer afgestempeld op een rest papiertje en het binnenste gewoon gestempeld. De takjes zijn met Wild Wasabi gestempeld en uitgestanst met dezelfde set als de bloemen.
Hier is een stukje te zien van Minke de uitwerking van de kleurenchallenge. Als jullie het hele werkstuk willen zien dan ga snel kijken op Minke haar blog.
We vinden het ook altijd heel leuk als jullie een reactie achterlaten. groetjes en een fijne dag. Gerjon

2 opmerkingen:

Helena zei

Een hele leuke kleuren combinatie.
Nu moet ik ook echt met mijn aanwinst (huisje) aan de gang.

Minke Brattinga zei

Wat een leuk huisje is het geworden! Ik ben benieuwd wat je er nog meer mee gaat doen! Ik denk dat ik hem ook maar op mijn lijstje ga zetten!!! Toch wel inspirerend zo'n challenge! Ik heb nu alweer zin in de volgende! We gaan niet meer zo lang wachten hoor!!!
Groetjes Minke.