donderdag 22 september 2016

De nieuwe Stamp with US on Thursday.

Hier is zijn  we weer met onze Stamp with US on Thursday challenge. Dit keer niet met z'n tweeen, maar met zijn drieen. Tineke Visser doet ook mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Echt superleuk dat we jullie nu nog meer kunnen laten zien.
Dit is het kleurenpalet deze keer uitgekozen door Tineke Visser. En we hebben afgesproken om de stempelset Moroccan Nights te gebruiken.En dit is wat ik ervan gemaakt heb. Ben er blij mee, ook dat het heat embossen op washi tape goed uitpakte. Zag zelf later dat ik helemaal vergeten ben om Early espresso te gebruiken. Maar heb wel koper gebruikt.
De materialen die ik gebruikt heb zijn: Aquarelpapier, aquapainter, emeral envy cardstock, koper- en clear embossingpoeder, moroccan nights washitape, copper foil sheets, de love die van de sunshine wishes dies, emerald envy bakerstwine, de kleine spettertjes van de Timeless texture stempelset en het woordje inspire van de Thoughtful banner stempelset.


Hier is  het sneakje van Tineke Visser als je er meer van wil zien kijk even op haar Blog
Word nu echt nieuwsgierig en krijg zin om ook weer met Pl bezig te zijn.


En dit is het sneakje van Minke Brattinga, ook hier als je meer wil zien kijk even op haar Blog daar kun je alles goed zien. En dacht eerst van vind de stempelset niet leuk omdat er geen stanzen bij zitten en mijn handen het niet fijn vinden om te knippen, maar zo kan het natuurlijk ook. Denk dat ik dit ook een keer ga doen.

We vinden het leuk als jullie een berichtje achter laten. En zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Groetjes en een fijne dag Gerjon

Geen opmerkingen: