maandag 1 april 2019

Groot nieuws en lang geleden.

Heel groot nieuws, mag het eindelijk vertellen.

Ben door Minke Brattinga gevraagd om designer te worden in haar team van Anna Gretha design. En zoals jullie zien heb ik ja gezegd. Ik ken Minke natuurlijk al wat langer en waren toen allebei Stampin Up demonstrator en deden toen samen de stamp with us challenge en hebben ook samen met nog andere mensen voor het Crads & Scrap challenge blog uitdagingen gemaakt.


Maar nu ook waarom ik ja heb gezegd, het Anna Gretha design is begonnen doordat Minke's zus overleden is aan baarmoederhalskanker. Mijn broer is 2 dagen na Minke's zus overleden aan longkanker. Er speelde dus uiteindelijk meer mee dan alleen designer zijn om hier aan mee te werken. Mijn gevoel zei ook dat is een mooie achterliggende gedachte.


 En dit kreeg ik toegestuurd als designpakket.
was helemaal verrast.


Maar om het niet al te treurig te maken hier dus mijn eerste bijdrage als AGDdesigner mijn uitwerking van AGD uitdaging van Maart 2019. De andere uitwerkingen van de andere designers zijn hier te zien:https://annagrethadesign.blogspot.com/

 Hier nog een detail foto. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en vind het leuk om jullie kommentaar te lezen. Groetjes en een hele fijne dag. Gerjon.


7 opmerkingen:

Rosalien Zwackhalen zei

Wat gaaf Gerjon. Gefeliciteerd en een super pakket heb je gekregen. Heel veel succes als DT lid maar dat gaat helemaal goed komen met jou. ;)

Je layout - is super vrolijk en ik kan mij voorstellen dat je voor de laarzen viel.

Unknown zei

Wat leuk zeg. Veel plezier

Suze Hebing zei

Van harte gefeliciteerd meis. Een cadeautje krijgen is altijd leuk. Ik weet zeker dat je een aanwinst bent voor het team.

creahetty zei

Super ! Gefeliciteerd designer ...
En zo’n mooi pakket !!!

Gave uitwerking, VOORJAAR

Scrapping with thamar zei

Gaaf gerjon. Mooie lo. Ik bel je zo even

Unknown zei

Helemaal geweldig Gerjon. Ik ben trots op jou, je bent een toppertje.Te gekke kaart meisje. 👍😘 Liefs Jacqueline.

M@risk@ zei

Hoi Gerjon,
Wat een prachtige eerste bijdrage aan AGD. Leuk dat je in het team zit en wie weet treffen wel elkaar bij een teamdag of een keer op de beurs. Ik wens je dit weekend in Nijkerk veel plezier bij Minke op de stand. Groetjes Mariska