maandag 8 juli 2019

Bloghop Anna Gretha designers met de nieuwe stempelset tijd

Hallo Bloglezers, vandaag een bloghop van de designers van Anna Gretha design met de nieuwe tijd stempel.
Hier is mijn uitwerking er van. Heb een layout gemaakt van 8 bij 8 inch. Heb het dessinpapier bestempeld met verschillende achtergrondstempels. en met tape stempels.
Daarna met nuvo drops een randje langs het paier en dit uitgeveegd met mijn vinger zodat het niet dik is maar wel een mooie glans krijgt langs de rand.
De tijdstempel voor de titel gebruikt en deze met foamtape opgeplakt zodat het wat hoger ligt. heb de randjes van het cardstock gedistressed met een tool en toen met inkt.
De journaling met een stift geschreven als dezelfde kleur als de inkt die ik gebruikt heb zodat het niet zo heel erg opvalt en toen nog afgewerkt met ster embelishments in hout, papier en jute.
Hier nog wat detailfoto's, Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Groetjes en een hele fijne dag.Klik op deze pijl en je gaat weer terug naar het blog van Creamiep (Sonja Verheul) en haar mooie uitwerking voor de bloghop


En op deze pijl ga je naar het volgende blog Detje's Creaplek (Detje Krikke-van Der Laan)

  En heb deze stempelset gebruikt van Anna Gretha design


10 opmerkingen:

CreaMiep zei

Mooi gedaan Gerjon, heel passend.

Brigitta zei

Perfecte tekst bij een perfect plaatje

Brendaxx zei

Superlootje Gerjon! Je foto past perfect bij de tekst!

Detje zei

Wat een mooie lay-out, hele mooie kleuren, perfect passend geheel.

Minke Brattinga zei

Een super leuke layout Gerjon. Die foto past zo mooi bij de tekst. De rust straalt uit zijn ogen. Leuk ook die gestempelde tapejes.

trijntje zei

Wat een mooie layout heb je gemaakt. De tekst past hier erg leuk op. Leuke technieken heb je gebruikt om er iets bijzonders van te maken.. De Stempelset is erg leuk om te gebruiken zie ik nu al wel. Ik ben benieuwd naar de volgende creatie. Groeten Trijntje

M@risk@ zei

Een lieve layout waar je tekststempel helemaal bij past. Vind ook je kleuren en het gebruik van de washi tapejes er leuk.

sabine schepers zei

Wat een gave kloppende combinatie heb je gemaakt.
I love it!

Els zei

Mooie lay-out en met een lieve foto van je viervoeter, daar pst deze stempel perfect bij.

EVA zei

Gaaf layout past alles leuk bij elkaar.en gelijk heeft hij....