zondag 21 juli 2019

Dit is mijn blogpost voor het Anna Gretha Design inspiratie blog

                              Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Hallo allemaal voor mij de eerste keer persoonlijk hier op het blog.
Met de tip van de week.
Heb ATC kaartjes gemaakt. En zag iedereen met die grote mappen lopen.Heb zelf nu een boekje gemaakt waar ik mijn ATC kaartjes in heb geplakt en met een perforatie mesje een randje in heb gesneden zodat je de ATC kaartjes eruit kan scheuren als je ze wil ruilen.
En met de dics hou ik de pagina bijelkaar. Deze kun je gebruiken als je een planner punch hebt, Maar natuurlijk kan het ook met een perforator met lintjes of boekbindringenIk heb zelf van Cutterbee het perforatiemesje gebruikt. Maar er zijn ook stansjes van. En als je dat niet allemaal hebt, kun je natuurlijk met een mesje langs een lineaal allemaal kleine sneedjes maken.
Hier nog wat ATC kaartjes van mij in het boekje.
Maar op deze manier kun je natuurlijk veel meer boekjes maken, bijvoorbeeld voor tegoedbonnen voor een verjaardag of met kaarten. Natuurlijk aangepast aan de maat die jezelf handig vind. Groetjes en een heel fijn creatief weekend.

Gerjon

1 opmerking:

Els zei

Geweldig wat een leuk ATC mapje/boekje heb je gemaakt en zo leuk met deze gekleurde disks.
Zelf wil ik nog steeds een planner maken maar dan scrappen met foto's. Helaas nog steeds te weinig tijd en wacht ook nog op mijn nieuwe glazen. Ik zie nog steeds niet scherp en kan nog geen rechte lijnen zien.