maandag 5 augustus 2019

#AGDUitdaging082019

Er start weer een nieuwe uitdaging op het Anna Gretha design inspiratie blog.

Vakantie/zomer in regenboogkleuren.

Hier mijn voorbeeld voor de AGD uitdaging van augustus 2019.

Heb eerst een mooie foto uitgezocht. En daar papier bijgezocht. Toen ben ik op het oranje vel gaan bloemen gaan stempelen met de Card Deco pigment ink Platinum Orange. En met de zwarte Versafine Clair de letters achtergrondstempel gestempeld. Met de stempel Laat jouw kleuren leven uit de kleuren set van Anna Gretha design een label gemaakt en die met foamtape erop geplakt zodat je wat hoogteverschil krijgt. Lintje erbij gezocht en opgeplakt.
De randjes van het papier heb ik bewerkt met Cosmic Shimmer Metallic gilding polish. De kleur is Silver dream. Ook omdat ik uitging van zilveren glitter letters, maar die zijn uiteindelijk zwart geworden. Vond ik mooier.
Toen nog een randje met de Staedler Lumicolor pen en de datum op tab en het was af Hier  nog wat detailfoto's zodat het beter te zien is.Op het Anna Gretha design inspiratieblog kun je nog meer voorbeelden zien voor deze uitdaging.
We vinden het leuk als jullie meedoen met deze uitdaging, waarbij je ook een kadobon kan winnen voor producten van Anna Gretha design. Je kan meedoen tot 1 september

Deze stempels heb ik gebruikt van Anna Gretha design.4 opmerkingen:

Els zei

Super leuk lootje heb je gemaakt en die vlinder op de foto is ook zo mooi.
Groetjes, Els

Minke Brattinga zei

Prachtige layout Gerjon. Leuk die zilveren accenten op de randen. Mooie foto van een prachtige vlinder.
Groetjes Minke

M@risk@ zei

Wat een super foto heb je voor je layout gebruikt. Subtiel je bloemenstempel op de achtergrond en ook de zilver accenten zijn heel mooi. Groetjes Mariska

Thamar, zei

Mooie layout gerjon .